Razmatranje budžeta za 2022. na skupštinskoj sednici u petak

SMEDEREVSKA PALANKA, 13. decembar 2021 – Sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za petak, 17. decembar. Pred odbornicima će se naći Predlog odluke o budžetu opštine Smederevska Palanka za 2022. godinu.

Na sednici će se razmatrati, pored ostalog, Predlog odluke o izmeni Odluke o mreži objekata, vaspitnih grupa, broja dece i vaspitnog osoblja potrebnog za neposredni rad sa decom Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj” u Smederevskoj Palanci za 2021/2022. godinu, Predlog Odluke o učešću roditelja, odnosno staratelja deteta u obezbeđivanju sredstava za ostvarivanje delatnosti Predškolske ustanove “Čika Jova Zmaj” kao i Predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave opštine Smederevska Palanka za 2022. godinu.

Predlog Programa uređivanja građevinskog zemljišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture u opštini Smederevska Palanka sa Finansijskim planom za 2022. godinu, Predlog Programa održavanja dela komunalne infrastrukture (javna higijena, zelenilo, zimska služba i košenje trave uz opštinske puteve) opštine Smederevska Palanka za 2022. godinu, biće na predloženom dnevnom redu.

Odbornici će razmatrati i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program korišćenja subvencija JP “Palanka razvoj” iz budžeta opštine  za 2022. godinu, kao i rešenja o davanju saglasnosti na godišnje finansijske planove i programe ustanova, budžetske korisnike.

Foto: Opština Smederevska Palanka

Skorašnji članci

error: Content is protected !!